11 Kasım 2012 Pazar

Haftanın Masyonu: Isıtıcı Fırsatları

Kışın gelmesine sayılı günler kala, hepimiz tetikteyiz. Özellikle geçtiğimiz sene ne kadar zorlu ve soğuk bir kış mevsimi geçirdiğimiz düşünülürse, ekstra bir desteğe hepimizin ihtiyacı olduğunu söylemek pek yanlış olmaz! Masyon olarak bu işin bizzat peşine düştük ve yaşam alanınızı ısıtacak fırsatları sizin için araştırdık.

UFO’dan başkasını almam diyenlerdenseniz, 1800 W gücündeki UFO Line Infrared ısıtıcıya kargo ücreti ödemeden  158.4 TL’ye sahip olabilirsiniz. Bu fiyat, ikinci en uygun fiyattan tam %21.84 daha ucuz. Ürünün bedeli 150 TL’den fazla olduğu için, UFO sizi uzaya da götürebilir; zira firmanın halihazırda böyle bir kampanyası bulunuyor. Fırsat için bağlantıya tıklamanız yeterli. 





Eğer yeni teknolojileri denemek istiyorsanız Simfer’in Tri Core özellikli yeni nesil ısıtıcıları tam size göre. Simfer S3150WT Slim Tri Core Yeni Nesil ısıtıcıyı en ucuza 212.5 TL bedele Gittigidiyor’dan satın alabilirsiniz; bu fiyat en uygun ikinci siteden %3.5 daha ucuz. Aynı şekilde Simfer S3100WT Slim Tri Core Yeni Nesil Isıtıcı da Sanalreyonum sitesinden 170.89 TL’ye satın alabilirsiniz; bu fiyat ise en uygun ikinci siteden %2.5 daha ucuz. Ancak merak edenler için ufak bir not; Simfer’in ürünlerinin satışının yapıldığı çok sayıda site bulamadık çünkü çoğu sitede stok sorunu vardı. Bu yüzden, bunu masyon.com’da yayınlamadık.





Eğer, bilinen elektrikli ısıtıcılar bana yeter diyorsanız, bu bağlantıdaki Rowenta Elektrikli Isıtıcı (CO3030 Vectissimo) tam size göre. Kargo ücreti ile birlikte 110 TL’ye sahip olabileceğiniz 2400 W gücündeki bu ürünün fiyatı, bulabildiğimiz ikinci en ekonomik mağazanın fiyatından %18 daha ucuz.


Yaşam alanınıza sıcaklığın yanında estetik de katmak isterseniz, bağlantıdaki fırsata bir göz atın. Fazlasıyla estetik, 25-30 m2 alanı ısıtıabilen, Dual Ag+ jeneratörlü Nano Innova XLM elektrikli ısıtıcının fiyatı 329 TL ve ürünün fiyatı, bulabildiğimiz ikinci en ucuz mağazanın fiyatından %12 daha ucuz.




---

Yasal Uyarı Metni:

Masyon.com'a bu blogdaki yazıların tüm hakları Masyon'a aittir ve bu sayfaya aktif bağlantı sağlanmak kaydı ile kısmi olarak (yazının tamamı kullanılmadan) tekrar yayınlanabilir. Metnin kullanılması halinde bilgi@masyon.com adresine de bilgilendirme yapılması rica olunur.

1 yorum:

  1. Bilgilendirmeler için çok teşekkür ediyorum :) Elektrikli ısıtıcı fiyatları böyle ucuzladıkça doğalgazı bırakacağız gibi gözüküyor...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...