24 Ekim 2012 Çarşamba

Haftanın Masyonu: Samsung Galaxy Note 2


Masyon'un önceden kulaklara fısıldadığı gibi geçtiğimiz gün iPad mini müjdelendi; peki bu diğer tabletlerin popülaritesinden neler kaybettirecek? Bu soruyu cevaplamak için çok erken, bu nedenle iyimser olup her ürünün birer alıcısı olduğu gerçeğiyle hareket etmek gerekiyor. Zaten asıl curcuna da tam olarak burada başlıyor; malum teknoloji alışverişi başlı başına bir macera! Hangi fiyat daha uygun, taksitler tarifeler derken nihai ödeme ne kadar oluyor, en ucuzunu bulduk mu derken işlerin bir anda karışması tanıdık bir senaryo. Bu düğümü çözmeyi kendine görev edinen Masyon, takipçileri için en ekonomik Galaxy Note 2'nin peşine düştük. Hikayenin geri kalanı tam olarak burada; ancak özetle şunu söyleyebiliriz ki piyasaki Galaxy Note 2, en avantajlı e-ticaret sitesinden %18 daha ucuza sizin olabilir.


5.5 inch'lik bir ekrana sahip Galaxy Note 2, tabletle akıllı telefon arasında sıkışmış bir cihaz. Bunun iyi yanı diğer tabletlerle karşılaştırıldığında tabii ki kolay taşınabilirliği. Ekran çözünürlüğü 720X1280 piksel olan cihazın işlemci hızı fazlasıyla dikkat çekici. Kalem kullanımı son derece ergonomik; benzer cihazlarda kalem kullanımıyla zorluk yaşamış kullanıcıların korkmasına emin olun gerek yok! Cihazın temel kurgusu ise tipik Samsung stilinde, fazlaca karmaşık veya komplike bir durumla karşılaşmak pek olası değil. Tabletlerle daha önce haşır neşir olmamış, teknolojiyle mesafeli bir ilişkisi olanların bile cihazı çözmesi çok uzun zaman almayacak gibi görünüyor. Ancak Masyon'dan size ufak bir tavsiye; Galaxy Note 2'nin pek sağlam değilmiş izlenimi verebilen arka kapağını ayrıca koruma altına almakta fayda var. Ürünle ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler, internet dünyasının köklü teknoloji sitelerinden Trusted Reviews'un ürün yorumu videosuna göz atabilir.

Masyon olarak gmsarena sitesinde yayınlanan incelemeyi Türkçe'ye çevirdik: http://masyoncom.blogspot.com/2012/10/samsung-galaxy-note-2-incelemesi.html

---

Yasal Uyarı Metni:
Masyon.com'a bu blogdaki yazıların tüm hakları Masyon'a aittir ve bu sayfaya aktif bağlantı sağlanmak kaydı ile kısmi olarak (yazının tamamı kullanılmadan) tekrar yayınlanabilir. Metnin kullanılması halinde bilgi@masyon.com adresine de bilgilendirme yapılması rica olunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...