19 Ekim 2012 Cuma

Moda: Altına Hücum


Pastel, neon, dantel... Şimdi bunların hepsini bir kenara bırakın; hatta en iyisi, önümüzdeki ilkbaharda yeniden kavuşmak üzere dolabınızın derinliklerine saklayın! Zira yeni sezon, tepeden tırnağa altın renginin hakimiyeti altında. Podyumları sallayan iddialı modaevlerinden, global mağaza zincirlerine; altın trendi Sonbahar / Kış 2012-13 koleksiyonlarını ele geçirmiş vaziyette. Ancak ışıltılı olduğu kadar altından kalkması zor bir renk ve materyal olan altın kullanımıyla ilgili dikkatli olmak gerek. Şık olayım derken, istisnasız herkesin gözlerini diktiği bir ışık kaynağına dönüşmek, altın renginin barındırdığı risklerden bir tanesi.

İpekyol'un Sonbahar / Kış 2012-13 kataloğundan.


Olası felaketleri engellemek için sezonun diğer renklerinin imdadınıza koşmasına izin verin. Altının gölgesinde kalsalar da kendilerine yeni koleksiyonlarda sağlam bir yer edinen bordo ve siyahtan bahsediyoruz! Altın renginin zarif dokunuşuyla daha sofistike bir hal alan bu iki renk, önümüzdeki kış aylarında karşımıza fazlaca çıkacak. Kış sezonuyla ilgili ilk trend raporumuz bundan ibaret; ama bizden söylemesi. Modayı takip ederken fırsatları kaçırmayın; Masyon'un sizler için özel olarak seçtiği stil sahibi ürünleri takibe alın.

---

Yasal Uyarı Metni:
Masyon.com'a bu blogdaki yazıların tüm hakları Masyon'a aittir ve bu sayfaya aktif bağlantı sağlanmak kaydı ile kısmi olarak (yazının tamamı kullanılmadan) tekrar yayınlanabilir. Metnin kullanılması halinde bilgi@masyon.com adresine de bilgilendirme yapılması rica olunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...