17 Ekim 2012 Çarşamba

Teknoloji: iPad mini geliyor


Herkes iPhone 5'in peşinden koşadursun; Apple harıl harıl son bombasının üzerinde çalışıyor. Mevzumuz; çıktı çıkacak derken teknoloji bağımlılarını arafta bırakan iPad mini. Henüz tam olarak neyle karşılaşacağımızı kesin olarak bilen yok; Apple bu konuda fazlaca temkinli ve emin adımlarla yürümeyi tercih ediyor -tıpkı her zaman olduğu gibi! Tabii gün geçtikçe tırmanan merak unsuru, teknoloji meraklılarını kendi taslaklarını yaratmaya itiyor.

iPad mini heyecanı, teknoloji tutkunlarını şimdiden
sarmış vaziyette!
Popüler teknoloji blogu Tech Crunch tarafından iPad mini'nin şimdiye dek hazırlanmış en detaylı taslağı olarak nitelendirilen yukarıdaki görsel; Çin menşeli bir teknoloji firması tarafından hazırlanmış. Bu taslağı derinlemesine incelemeden evvel ufak bir ekleme yapmak gerek, zaten konuyla halihazırda ilgilenenler kolaylıkla hatırlayacaktır; iPad mini müjdelendiğinden bu yana, iPad'in mantık olarak iPhone ve iPod'un büyük hali olduğunu düşünenler, ürüne bir mini versiyon yapılmasının gerekliliğini sorguladı durdu... Fazlaca gerçekçi duran bu taslağa bakıp, şüpheci kalabalığın görüşlerine katılmamak mümkün değil! Ancak Apple'ın geçmişte yarattığı harikaları hesaba kattığımızda, belki de onları tekrara düşeceklerini umacak kadar hafife almamakta da fayda var. Düğüm ne zaman mı çözülecek? Söyletiye göre Apple, haftaya 13-inch Retina MacBook Pro'ları tanıtmak için bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu buluşmanın gizli yıldızı bilin bakalım kim olacak?

iPad mini 23 Ekim itibariyle duyuruldu.

---

Yasal Uyarı Metni:
Masyon.com'a bu blogdaki yazıların tüm hakları Masyon'a aittir ve bu sayfaya aktif bağlantı sağlanmak kaydı ile kısmi olarak (yazının tamamı kullanılmadan) tekrar yayınlanabilir. Metnin kullanılması halinde bilgi@masyon.com adresine de bilgilendirme yapılması rica olunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...