17 Ekim 2012 Çarşamba

Oyun: Street Fighter X Tekken

90'lı yılların "atari" döneminden kalma bu iki efsanevi dövüş oyununu hatırlamayan yoktur sanıyoruz ki. Zamanının piksellere ve iki boyuta sıkışmış oyunları Tekken ve Street Fighter, şimdi kozlarını, PSP'nin sunduğu müthiş grafik dünya eşliğinde paylaşıyor. İki devasa evrenin kesiştiği bu tek oyun, hem çocukluk anılarını yeniden yaşamak isteyenler, hem de Street Fighter ve Tekken isimleriyle henüz tanışacak genç jenerasyon için keyifli bir seçim.

Street Fighter X Tekken oyununu geçmiş versiyonlarından farklılaştıran iki özel ayrıntı var. Birincisi bilindiği gibi artık işlerin üç boyutlu bir düzlemde yürüyor olması. İkincisi ve daha şaşırtıcı olanı, bu oyunda ilk kez karakterlerin sembol hareketleri, dirençleri, hasar verme kuvvetleri gibi ayrıntıların her an değişiyor olması. Tüm bunlardan bahsedince aklımıza bir oyun daha geliyor. Tabii ki Mortal Kombat'tan bahsediyoruz; o ne zaman bu aksiyonun bir parçası olacak dersiniz? Bu oyun ve çok daha fazlası için Masyon.com'un özenle seçtiği en avantajlı PSP fiyatına bir göz atın.

---

Yasal Uyarı Metni:
Masyon.com'a bu blogdaki yazıların tüm hakları Masyon'a aittir ve bu sayfaya aktif bağlantı sağlanmak kaydı ile kısmi olarak (yazının tamamı kullanılmadan) tekrar yayınlanabilir. Metnin kullanılması halinde bilgi@masyon.com adresine de bilgilendirme yapılması rica olunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...